De Mooij makelaardij, uw betrokken NVM makelaar in Zwijndrecht en omstreken!

Wanneer u uw huis wilt verkopen, spreekt het voor zich dat u kiest voor een betrouwbare, actieve en persoonlijk betrokken makelaar die u volledig ontzorgt en streeft naar het maximale resultaat.

Dan bent u bij De Mooij makelaardij op het juiste adres!

Wij zijn sinds 1985 actief in de regio Zwijndrecht en beschikken over de juiste expertise van de lokale woningmarkt. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en betrouwbaarheid vormen al jaren de visie van ons kantoor. Als aangesloten NVM makelaar zijn wij dé betrouwbare partner bij het verkopen of aankopen van uw woning!

Staat u op het punt uw woning te verkopen en u wilt een deskundig advies? Vraag dan eenvoudig een gratis waardebepaling aan en wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis. Tijdens dit gesprek brengen wij samen met u in kaart wat de wensen zijn en stellen we een verkoopadvies op. Met deze persoonlijke aanpak streven wij ernaar om het beste verkoopresultaat te realiseren!

Bent u benieuwd wat wij als De Mooij makelaardij kunnen betekenen voor de verkoop van uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Het team van De Mooij makelaardij

Neem contact met
ons op.