Taxaties

Taxeren is een zaak van deskundigheid. De mooij makelaardij beschikt over die deskundigheid, over kennis van de markt en houdt nauwkeurig de prijsontwikkelingen in de gaten.

Er kunnen vele redenen zijn om een woning te laten taxeren. De meest voorkomende taxatie is die voor het bepalen van de waarde van het onroerend goed t.b.v. het verkrijgen van een hypotheek, danwel het vaststellen van de verkoopwaarde. Ook voor taxaties i.v.m. successie, boedelverdeling of het bepalen van de herbouwwaarde bent u bij De Mooij makelaardij op het juiste adres!

De taxateurs van De Mooij makelaardij zijn ingeschreven in het register CMRT; dit is het register waar de gecertificeerde makelaar-taxateurs zijn ingeschreven. Zodoende bent u gewaarborgd voor vakbekwaamheid en integriteit.

Ook zijn wij aangesloten bij het NWWI. Het NWWI is hét keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties.

Informeer naar onze scherpe tarieven! info@demooijmakelaardij.nl of 078-6128733

Door op onderstaand logo te klikken kunt u ook via de button RAPPORT AANVRAGEN een taxatierapport bij De Mooij makelaardij aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact met
ons op.