Aankoopmakelaar

Zoekt u een aankoopmakelaar in Zwijndrecht? Als u een woning heeft bezichtigd en u heeft het idee dat de door u bezochte woning aan al uw wensen voldoet, dan is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen die u begeleidt tijdens het aankoopproces.

De Mooij Makelaardij biedt u deze service voor een zeer aantrekkelijk tarief aan.

De makelaar gaat met u mee naar de tweede bezichtiging voor de taxatie / waardebepaling. Als u besluit om de woning aan te kopen wordt vooraf uitgebreid de onderhandelingsstrategie met u doorgenomen en voert de aankoopmakelaar van De Mooij Makelaardij, namens en in overeenstemming met u, de onderhandelingen.

Nadat de woning door u is gekocht, wordt de koopakte opgemaakt en om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat úw belangen goed en compleet worden omschreven, zal De Mooij Makelaardij de koopakte nauwkeurig doornemen en waar nodig bijstellen.

De Mooij Makelaardij zorgt ook voor de notariële begeleiding. De leveringsakte wordt gecontroleerd alsmede de nota van afrekening. Vóór de notariële overdracht loopt de makelaar nog eenmaal met u door de woning. Uiteindelijk wordt de leveringsakte door u in aanwezigheid van ons, notaris en / of verkopende partij ondertekend.

Meer info?

Wilt u meer weten over de aankoopbegeleiding? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met
ons op.